Prikspijt. Een nieuw woord, dat in 2021 woord van het jaar werd en in het Nederlandse woordenboek is opgenomen. Van Dale geeft een tweeledige betekenis, die ik hieronder letterlijk citeer:

1) (volgens antivaxers) spijt die iemand heeft van het feit dat hij zich heeft laten vaccineren tegen een bepaalde besmettelijke ziekte.
2) spijt die iemand heeft van het feit dat hij (ernstig) ziek is geworden door een infectie waartegen hij zich door middel van vaccinatie had kunnen beschermen.

Een paar dingen vallen mij direct op. Ten eerste: er staat ‘volgens antivaxers’ in een officieel woordenboek. Het woord is dus al zo ingeburgerd dat het in een woordenboek verschijnt. Deze kanttekening is kennelijk nodig om zich van de inhoud te distantiëren.
Anyway, ten tweede: de twee definities zijn exact tegenovergesteld van betekenis. Bij de eerste definitie betreurt degene met prikspijt dat hij/zij zich wél heeft laten prikken en bij de tweede definitie heeft hij/zij spijt van het niet-prikken. De polarisatie in onze samenleving is dus ook al terug te vinden in het woordenboek.

De Van Dale-hoofdredacteur zei overigens in 2021 dat hij verwachtte dat de tweede definitie gangbaarder zou gaan worden (1). Ik ben niet zo van de peilingen, maar dat gevoel heb ik niet.
Ik weet dat dit onderwerp controversieel is en dat is al verdrietig genoeg. En dat ik dus, door hierover te schrijven, ongewild meewerk aan die polarisatie. En toch kan ik niet anders. Ik wil mensen laten weten dat je, in meer of mindere mate, kunt herstellen van vaccinatieschade. ‘Je kunt zoveel meer dan je denkt’ is dan ook één van mijn motto’s.

Vaccinatieschade behandelen
In mijn praktijk als energetisch therapeut komt af en toe iemand met prikspijt, vaak met en soms zonder klachten. Klachten die begonnen zijn na één, twee of meer prikken. Dit varieert van een cascade aan bacteriële, virus- en schimmelinfecties, darmklachten, depressieve gevoelens, hartklachten, (extreme) vermoeidheid, menstruatiestoornissen, gewrichts- en longklachten. Ik weet dat dit nog maar een klein gedeelte is van klachten die worden geconstateerd, maar ik houd het voor nu bij wat ik gezien heb in mijn eigen praktijk.

Ook begeleid ik regelmatig ouders die hun kinderen willen laten ontstoren van de kindervaccinaties. Of omdat ze typerende klachten hebben (regelmatig terugkerende infecties, astma, allergieën, eczeem, gedragsproblemen, ed.), óf omdat ze spijt hebben, prikspijt.
Als ik met een cliënt aan de slag ga om de vaccinaties te ontstoren, begin ik met een uitgebreide inventarisatie van hun klachten, de ziektegeschiedenis, ziekenhuisopnames, belangrijke gebeurtenissen in hun leven, familiegeschiedenis, welke vaccinaties ze gehad hebben, medicijngebruik, etc. Als het om kinderen gaat, werk ik meestal met een ouder, dat gaat ook prima. Een enkele keer heb ik gewerkt met een tiener, wat erg leuk was. Na deze inventarisatie kan ik aan de slag.

Vragen stellen aan het informatieveld van de persoon
Als energetisch therapeut werk ik samen met iemands informatie- oftewel energieveld. Daar ligt alle informatie van een persoon opgeslagen en aan die bron stel ik mijn vragen. Meer informatie over hoe het werkt met deze zogeheten morfogenetische (informatie) velden leg ik uit in Waarom zou je vaccinaties (niet alleen de covid!) ontstoren als je er geen merkbare last van hebt? – Terah-pi.
Ik stel mijn vragen meestal hardop en nodig mijn cliënten uit om ook hun eigen vragen in te brengen. Het lichaam van mij als therapeut, maar ook het lichaam van de cliënt is heel welwillend om antwoord te geven op de vragen. Ons lichaam wordt dan een soort pendel. Als het antwoord op de vraag ja is, gaat ons lichaam naar achteren. Dit is een afspraak die je gewoon met je lichaam kunt maken.

Ontstoren
Wat is ontstoren? hoor ik je denken. Heel letterlijk betekent dit het vrijmaken van een (ver)storing. Vaccinaties geven een verstoring in je lichaam, dit kan heel concreet gebeuren bij lichaamsfuncties zoals het immuunsysteem of de hersenfuncties, maar vindt ook plaats op de fijnstoffelijke lagen die bij ons fysieke lichaam horen, zoals het emotionele, het mentale en het energetische lichaam. Een jongvolwassen cliënt kon nog terughalen wat de kindervaccinaties met hem deden en omschreef het zo:
Vanaf de eerste prik voelde ik me anders worden en miste ik mijn SPIRIT of LOVE…”
Ontstoren is een energetische methode, van oorsprong homeopathisch, om de verstoring op te heffen. Meer uitleg over ontstoren geef ik in Het ontstoren van vaccinaties: terug naar balans – Terah-pi.

Met de energetische tool die ik hierboven beschreven heb, test ik uit, vaak samen met de cliënt, of er vaccins ontstoord kunnen worden, welke, in welke volgorde en in welk tempo. Het ontstoren gebeurt dus gewoon thuis, door een periode één of meerdere keren per week een paar korreltjes in te nemen.

Ontgiften
Ik gebruik het woord ontgiften in de context van het lichaam ondersteunen om zich te ontdoen van gifstoffen. Hier test ik zowel supplementen als energetische middelen voor uit. De spike-eiwitten die het lichaam in grote mate aanmaakt na een covid-prik, zich door het lichaam verspreiden en zich in bepaalde organen ophopen, zijn ook een ernstig gif voor het lichaam (2). Net als het in vaccins aangetroffen grafeenoxide (zit ook in mondkapjes)(3,4). Ook kindervaccins bevatten talloze giftige stoffen.

Versterken
Met geneeskrachtige stoffen: vitaminen, mineralen en spoorelementen, plantbestanddelen, de juiste vetten, paddenstoelen ed. worden tekorten opgeheven, kan het lichaam versterkt worden en gestimuleerd om het zelfhelend vermogen weer aan te zetten. Bij één cliënt gebeurde dat volgens het boekje: eerst kreeg ze een flinke detoxreactie, een genezingscrisis noem ik dat, maar al snel knapte zij op. Ze schreef erover:

Na de vaccinatie werd ik erg onwel: vermoeid, suf, had last van mijn gewrichten, hart en longen. De detox was erg heftig/intens begonnen maar dat vond ik niet erg, ik was blij dat mijn lichaam beter werd. De dag van vandaag voel ik me fantastisch, heb weer mijn energie terug en ben bezig met alles wat ik leuk vind.”

Wat kun je doen als je vermoedt dat jij of je kind vaccinatieschade heeft?
Als je twijfelt of klachten van jezelf of je kind te maken hebben met een vaccinatie die je kort geleden of al langer geleden gehad hebt, is het logisch om eerst naar de huisarts te gaan. Dat deed een andere cliënt van mij ook, wiens weerstand tegen infecties dramatisch was gedaald. Zij had toen ze bij mij kwam 17 antibioticakuren achter de rug die haar nog verder van huis hadden gebracht. Na de ontstoring heb ik haar geadviseerd om naar een gespecialiseerde darmtherapeut te gaan.

Hoewel ik je van harte aanmoedig om eerst langs de huisarts te gaan, om je klachten te laten onderzoeken, maar ook om je vermoeden of zorgen te delen, is de kans groot dat de huisarts een link met vaccinaties ontkent. Dat is nu eenmaal het medische paradigma van hun werkveld. Eigenlijk vind ik het een dogma, want een dogma houdt in dat iets als onbetwistbaar wordt beschouwd. En dat is het geval met vaccinaties.

Het zij zo. Zie het als een aanmoediging om je gezondheid en die van je kinderen in eigen hand te nemen en therapeuten, artsen of begeleiders te zoeken die je verder kunnen helpen. Ik ben daar één van. En met mij komen vele behandelaars vanuit uiteenlopende medische/holistische hoeken met oplossingen. Puzzelstukjes. In mijn eigen praktijk merk ik ook dat er altijd diepere oorzaken te vinden zijn die ten grondslag liggen aan het ontstaan van klachten. Soms is het zaak om dieper te zoeken in het fysieke lichaam, soms is het te vinden in het familiesysteem/bij de voorouders, bijvoorbeeld met behulp van een opstelling of regressietherapie.
Je bent op de goede weg. De weg kan lang zijn en hobbelig. Maar ik kan je verzekeren dat het bewandelen van deze weg een ingang is naar meer échte gezondheid, zelfbeschikking en zelfliefde. Je kunt zoveel meer dan je denkt!

Vorig jaar interviewde ik natuurgeneeskundig therapeut Tessa over klachten na de covid-prikken in haar praktijk. Je kunt de podcast hier bekijken.

Ps. Inmiddels is het eerste officiële detoxprotocol om te ontgiften van de covid-prikken gepubliceerd in het tijdschrift ‘Journal of American Physicians and Surgeons’ door de Amerikaanse cardioloog Peter McCullough (5). Een andere cliënt met long covid dat voor haar gevoel begonnen is na een covid-prik, appte dat ze het protocol aan het volgen was en al verschil voelde. Ze had ook een ingeving om het ontstoorprotocol, dat ze bij mij had gedaan, te herhalen. Ik word daar blij van, omdat ze daarmee laat zien dat ze zelf aan het roer staat van haar genezingsproces.

Liefs, Terah

Bronnen:
1) Van Dale-hoofdredacteur denkt dat ‘prikspijt’ nieuwe betekenis krijgt | Boek & Cultuur | NU.nl
2) De Andere Krant – Coronavaccins veroorzaken langetermijnschade aan ogen: Toine de Graaf
3) Giftig grafeen oxide in de lucht, in het water en in vaccins… – Stichting Vaccin Vrij
4) De Andere Krant – Long Covid – kan het komen door de mondkapjes?: Dr. ir. Carla Peeters
5) mccullough.pdf (jpands.org)